Jednoduchý recept

Hovězího bujón s klíčky fazolí mungo

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 62831

Ingredience

400 ml Natur hovězí bujón s kořenovou zeleninou
22 polévková lžíce Petržel kudrnka
1 ks Pórek
2 polévková lžíce Česnek medvědí
100 g Klíčky fazole Mungo Bonduelle

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 150 kcal
Kilojoule 627kJ
9% Sacharidy 31 g
3% Tuky 2 g
27% Sodík 549 mg
9% Bílkoviny 5 g

Hovězího bujón s klíčky fazolí mungo postup přípravy receptu:

1

Mladý pórek, list z medvědího česneku a petrželovou nať omyjeme, pórek s medvědím česnekem pokrájíme na tenké proužky, petrželku nakrájíme nadrobno. Klíčky fazolí mungo scedíme ze slaného nálevu a propláchneme je v sítu.

2

Hovězí bujón přivedeme k varu. Dáme do něj klíčky mungo, medvědí česnek s pórkem pomalu vše povaříme 3-5 minut.

3

Polévku na talířích dochutíme nakrájenou petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept