Jednoduchý recept

Zapečená treska po provensálsku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62855
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
2 stroužek Česnek
2 ks Cibule
2 špetka Pepř černý mletý
8 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
8 plátek Šunka drůbeží
400 g Treska filety

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 111 kcal
Kilojoule 463kJ
7% Sacharidy 24 g
1% Tuky 1 g
20% Sodík 409 mg
9% Bílkoviny 5 g

Zapečená treska po provensálsku postup přípravy receptu:

1

Připravíme 4 zapékací formičky a do každé položíme plátek šunky.

2

Oloupaná rajčata zbavíme zrníček, dužinu nakrájíme na proužky a rozdělíme do formiček na šunku. Rajčata osolíme a posypeme na plátky nakrájenou cibulí a česnekem.

3

Do zbylých plátků šunky zabalíme filety z tresky a dáme je do formiček. Mírně osolíme a opepříme.

4

Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 240°C 10-15 minut.

5

Po upečení tresku posypeme pepřem a čerstvou bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept