Jednoduchý recept

Nadívaná treska

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62857
Kategorie: Maso

Ingredience

25 g Celer řapíkatý
50 g Cibule
100 g Krabí maso konzervované
2 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
250 ml Rajčatová šťáva
1 kávová lžička Sůl
800 g Treska filety
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 63 kcal
Kilojoule 264kJ
1% Sacharidy 4 g
2% Tuky 2 g
15% Sodík 309 mg
14% Bílkoviny 8 g

Nadívaná treska postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme nadrobno nakrájenou cibuli a řapíkatý celer, přidáme nasekanou petrželku, část rajčatové šťávy, rozmělněné krabí maso a celé vejce. Podle chuti osolíme a opepříme.

2

Připravenou nádivku rozprostřeme na 4 filety z tresky a zakryjeme zbylými filety. Vložíme do menšího kastrolu a zalijeme zbylou rajčatovou šťávou.

3

Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 190°C asi 30 minut.

4

Ihned po vyjmutí z trouby podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept