Recept

Koláč z ovesných vloček s banánovo-kakaovým krémem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 62878

Ingredience

Těsto
40 g Jogurt nízkotučný
0,5 ks Kypřící prášek do pečiva
130 g Ovesné vločky
0,3 kávová lžička Tresť rumová
0,3 kávová lžička Tresť vanilková
125 g Tvaroh měkký - nízkotučný
1 ks Vaječný žloutek slepičí
0,5 kávová lžička stévie
Krém
1 ks Banány
0,5 ks Puding karamelový
125 g Tvaroh měkký - nízkotučný
3 ks Vaječný bílek slepičí
0,5 kávová lžička stévie

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 111 kcal
Kilojoule 465kJ
4% Sacharidy 16 g
3% Tuky 3 g
5% Sodík 108 mg
12% Bílkoviny 7 g

Koláč z ovesných vloček s banánovo-kakaovým krémem postup přípravy receptu:

1

Troubu si předehřejeme na 180°C. Menší pečící plech vyložíme pečícím papírem.

2

Připravíme si těsto: ovesné vločky promyjeme, necháme je v sítu odkapat, pak je dáme do mísy, přidáme 1/2 balíčku kypřícího prášku do pečiva, 1/2 lžičky práškové stévie, 125g měkkého tvarohu, 40g bílého jogurtu, 1 žloutek, vanilkovou a rumovou tresť a vše rozmixujeme tyčovým mixérem.

3

Krém: do druhé mísy dáme 125g tvarohu, 1/2 balíčku karamelového pudingového prášku, 1/2 lžičky práškové stévie a 1 zralý rozmačkaný banán. Tvarohovou směs vyšleháme do hladka. 3 bílky vyšleháme na tuhý sníh, ten zlehka zapracujeme do tvarohové směsi.

4

Těsto z ovesných vloček rozetřeme na připravený plech, mělo by být přibližně 1.5cm vysoké. Na těsto naneseme banánový krém, rovnoměrně ho rozetřeme a plech vložíme do středu těsta.

5

Koláč pečeme dozlatova přibližně 20-25 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept