Jednoduchý recept

Lehký dezert z čerstvých hrušek s mascarpone

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 62887

Ingredience

2 ks Hrušky
100 g Mascarpone
2 špetka stévie
2 polévková lžíce Vlašské ořechy

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 238 kcal
Kilojoule 996kJ
5% Sacharidy 17 g
24% Tuky 18 g
1% Sodík 12 mg
6% Bílkoviny 4 g

Lehký dezert z čerstvých hrušek s mascarpone postup přípravy receptu:

1

Zralé sladké hrušky omyjeme, osušíme, z polovin hrušek vykrojíme jadřince a odstraníme stopky. Mascarpone osladíme 2 špetkami práškové stévie. Poloviny hrušek položíme na talíře, do vykrojených důlků od jadřinců ozdobně naneseme kopečky mascarpone, ozdobíme je polovinami vlašských ořechů (2 lžíce) a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept