Jednoduchý recept

Telecí řízek na žampionech II

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62893
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Bujón drůbeží bez tuku
1 ks Cibule
100 g Telecí kýta
200 ml Voda pitná
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 795kJ
4% Sacharidy 14 g
5% Tuky 4 g
4% Sodík 83 mg
47% Bílkoviny 27 g

Telecí řízek na žampionech II postup přípravy receptu:

1

Do pánve s nepřilnavým povrchem vsypeme vrstvu oloupané, nasekané cibule a přidáme bujón rozpuštěný v troše vody. Na mírném ohni necháme vzkypět (vrstva cibule se šťávou musí pokrývat celé dno.)

2

Na vrstvu cibule položíme plátek telecího masa a opečeme. Přidáme očištěné, nakrájené žampiony a vše necháme zlátnout v pánvi bez pokličky.

3

Když žampiony pustí šťávu, necháme ji všechnu vyvařit.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept