Jednoduchý recept

Hovězí v kroupách a kapustě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 629

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Hovězí maso přední
250 g Ječné kroupy
400 g Kapusta hlávková
1 špetka Kmín celý
1 špetka Majoránka
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 559 kcal
Kilojoule 2 339kJ
14% Sacharidy 49 g
38% Tuky 29 g
14% Sodík 283 mg
51% Bílkoviny 29 g

Hovězí v kroupách a kapustě postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme cibuli a necháme zpěnit na sádle. Maso pokrájíme na nudličky, přidáme na cibuli a dusíme. Občas podléváme vodou.

2

Jakmile maso změkne, přidáme studenou vodou propláchnuté, nevařené kroupy a nakrájenou kapustu.

3

Dochucujeme kmínem, pepřem, solí a majoránkou. Za občasného míchání dusíme, dokud kroupy s masem zcela nezměknou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept