Jednoduchý recept

Rybí nákyp s rajčatovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62908
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Kerblík
400 g Mořský jazyk filety
2 špetka Pepř černý mletý
800 g Rajčata
1 ks Šalotka
0,5 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Tvaroh měkký bez tuku
1 špetka Tymián sušený
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 188 kcal
Kilojoule 786kJ
9% Sacharidy 33 g
5% Tuky 4 g
13% Sodík 268 mg
18% Bílkoviny 10 g

Rybí nákyp s rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Filety z mořského jazyka najemno rozmělníme nebo rozmixujeme. Mírně osolíme, opepříme, přidáme čerstvé lístky kerblíku, rozšlehané vejce a tvaroh. Vše promícháme.

2

Směs rozdělíme do dvou zapékacích mističek lehce potřených olejem.

3

Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C 20-25 minut. Po upečení chvíli počkáme, potom nákyp vyklopíme z mističek.

4

Oloupaná rajčata rozmixujeme a 15 minut povaříme s tymiánem, bobkovým listem, rozmačkaným česnekem a nasekanou šalotkou.

5

Nákyp přelijeme omáčkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept