Jednoduchý recept

Špenátový salát s uzenou rybou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 7 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62912
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice
300 g Losos uzený
1 polévková lžíce Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej jedlý parafinový
1 špetka Pepř černý mletý
700 g Špenát listový čerstvý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 156 kcal
Kilojoule 653kJ
2% Sacharidy 7 g
6% Tuky 4 g
13% Sodík 261 mg
43% Bílkoviny 24 g

Špenátový salát s uzenou rybou postup přípravy receptu:

1

Čerstvý listový špenát propláchneme studenou vodou, osušíme a rozdělíme na talíře.

2

Uzenou rybu nakrájíme na nudličky a restujeme na pánvi asi 2 minuty. Potom nudličky rozdělíme na špenát.

3

Salát zakapeme zálivkou umíchanou z hořčice, octa, parafinového jedlého oleje, soli a pepře.

Poznámka

Můžeme použít i jiný druh uzené ryby, např. platýze, pstruha nebo úhoře.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept