Jednoduchý recept

Rajčata plněná tuňákem a kapary

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62918
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Kapary sterilované
2 polévková lžíce Kaviár
4 špetka Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Pažitka
2 špetka Pepř černý mletý
8 ks Rajčata
2 špetka Sůl
100 g Tuňák ve vlastní šťávě
100 g Tvaroh měkký bez tuku

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 132 kcal
Kilojoule 553kJ
3% Sacharidy 11 g
6% Tuky 5 g
45% Sodík 901 mg
28% Bílkoviny 16 g

Rajčata plněná tuňákem a kapary postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme a oloupeme. Vršky z rajčat odkrojíme a necháme stranou, dužinu vydlabeme a vnitřek osolíme. Rajčata obrátíme a položíme na papírové ubrousky, aby z nich odkapala šťáva.

2

V misce smícháme rozmělněného tuňáka s tvarohem, kapary, nasekanou pažitkou a s citronovou šťávou. Mírně opepříme, promícháme a směsí naplníme připravená rajčata.

3

Naplněná rajčata ozdobíme pstružím kaviárem a špetkou mleté papriky. Přiklopíme odkrojenými vršky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Rajčata plněná tuňákem a kapary
Skvělý tip na plněná rajčata sunglasses

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept