Jednoduchý recept

Mangold s tofu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62923
Kategorie: Zelenina

Ingredience

0,5 ks Cibule
500 g Mangold
1 kávová lžička Máta
1 kávová lžička Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Špenát listový čerstvý
0,5 kávová lžička Sůl
240 g Sýr sójový - Tofu

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 100 kcal
Kilojoule 418kJ
3% Sacharidy 11 g
4% Tuky 3 g
22% Sodík 443 mg
18% Bílkoviny 10 g

Mangold s tofu postup přípravy receptu:

1

Mangold a čerstvý špenát propláchneme a po okapání nakrájíme.

2

Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme a osmahneme dozlatova na pánvi s nepřilnavým povrchem. Přidáme mangold se špenátem a pod pokličkou podusíme 10 minut.

3

Tofu nakrájíme na kostičky a vsypeme do pánve. Přidáme sójovou omáčku a vše 5 minut zvolna restujeme. Osolíme, opepříme a restujeme ještě 5 minut.

4

Pokrm podáváme teplý, posypaný nasekanou mátou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept