Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6293

Ingredience

1 ks Banány
200 g Cukr krupice
100 g Kakao - prášek
180 g Mouka pšeničná hladká T 650
180 g Máslo čerstvé
4 ks Vaječný žloutek slepičí
4 ks Vejce slepičí
200 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 619 kcal
Kilojoule 2 590kJ
20% Sacharidy 71 g
47% Tuky 35 g
3% Sodík 57 mg
23% Bílkoviny 13 g

Čokoládový fondán postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180C.

2

Formičky dvakrát vymažeme rozpuštěným máslem a vysypeme kakaem. Zbytek másla s čokoládou rozpustíme ve vodní lázni. Vejce a žloutky vyšleháme s cukrem do pěny a poté k nim zlehka zašleháme rozpuštěnou čokoládu a mouku. Hmotu rozdělíme do formiček a pečeme cca 8-10min. Hotové vyklopíme, dozdobíme zmrzlinou a čerstvým ovocem a podáváme.

Poznámka

Použijeme čokoládu s vysokým obsahem kakaa

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept