Jednoduchý recept

Chléb s cottage sýrem a černou ředkví

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 62931
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 plátek Chléb celozrnný pšeničný
1 špetka Paprika mletá sladká
2 špetka Sůl
100 g Sýr Cottage
Ochucená ředkev
1 špetka Cukr krupice
0,5 kávová lžička Olej olivový extra panenský
1 ks Ředkev černá
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 813 kcal
Kilojoule 3 402kJ
38% Sacharidy 136 g
14% Tuky 11 g
81% Sodík 2 g
81% Bílkoviny 46 g

Chléb s cottage sýrem a černou ředkví postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou černou ředkev pokrájíme na tenké plátky, pokapeme je olivovým olejem, ochutíme 2 špetkami soli a špetkou cukru a promícháme.

2

Tmavý chléb natřeme cottage sýrem, sýr ochutíme solí a sladkou paprikou. Pak ke chlebu přikusujeme ochucené plátky černé ředkve.

Poznámka

Černá ředkev je velice zdravá, ale štiplavá, proto je lepší ji ochutit. Černá ředkev obsahuje řadu životně důležitých látek: vitamín C (více jak v citrónu), vitamín E, železo, síra, B1, B2, B6, hořčík, draslík, fosfor a beta karoten.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept