Jednoduchý recept

Chléb s bylinkovým žervé a zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 62934
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibulka jarní
0,5 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 ks Paprika červená
0,5 polévková lžíce Petržel kudrnka
2 špetka Sůl
50 g Sýr Lučina - termizovaný
1 polévková lžíce Zakysaná smetana
1 krajíc Chléb celozrnný pšenično-žitný

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 388kJ
10% Sacharidy 35 g
21% Tuky 16 g
24% Sodík 478 mg
20% Bílkoviny 11 g

Chléb s bylinkovým žervé a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Mladý omytý kopr a petrželku pokrájíme nadrobno. V misce vyšleháme čerstvý žervé sýr s lžicí zakysané smetany a bylinkami. Pak pomazánku dochutíme solí.

2

Malou jarní cibulku očistíme a pokrájíme i s natí na tenká kolečka. Omytou červenou papriku rozkrojíme a zbavíme semínek.

3

Tmavý chléb natřeme pomazánkou a posypeme ji hustě cibulkou. Ke chlebu přikusujeme papriku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept