Jednoduchý recept

Tuňákový krém z tvarohem, bylinkami a zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 62942

Ingredience

0,5 ks Chilli paprička
2 plátek Chléb celozrnný pšeničný
1 ks Cibulka jarní
80 g Escuris Tuňák v olivovém oleji
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
1,5 polévková lžíce Pažitka
2 špetka Pepř bílý
2 špetka Sůl
250 g Tvaroh měkký - nízkotučný

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 246 kcal
Kilojoule 1 029kJ
8% Sacharidy 27 g
7% Tuky 5 g
44% Sodík 883 mg
39% Bílkoviny 22 g

Tuňákový krém z tvarohem, bylinkami a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Omytou malou chilli papričku rozkrojíme, odstraníme semínka a polovinu papričky pokrájíme nadrobno. Očištěnou jarní cibulku nakrájíme na kolečka. Pažitku omyjeme, vodu setřepeme a pokrájíme nadrobno.

2

Tuňáka v olivovém oleji vyjmeme z konzervy vidličkou do mísy, přidáme nízkotučný tvaroh, chilli papričku a hořčici. Vše promícháme a podle chuti přidáme 1-2 špetky soli a pepř. Pak přimícháme pažitku a znovu vše vidličkou vyšleháme.

3

Tmavé krajíce chleba potřeme pomazánkou, ozdobíme ji pokrájenou cibulkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept