Jednoduchý recept

Vajíčková pomazánka na způsob salátu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 24 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 9 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 62964
Kategorie: Pomazánky

Ingredience

1 ks Cibule lahůdková
2 polévková lžíce Majonéza light
1 ks mrkev vařená
1 ks okurky sterilizované
3 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Sůl
160 g Sýr Lučina - termizovaný
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 403 kcal
Kilojoule 1 686kJ
1% Sacharidy 3 g
46% Tuky 35 g
14% Sodík 284 mg
35% Bílkoviny 20 g

Vajíčková pomazánka na způsob salátu postup přípravy receptu:

1

Vařenou mrkev a sterilovanou sladkokyselou okurku nakrájíme na drobné kostičky. Očištěnou lahůdkovou cibuli pokrájíme na tenké kroužky. Natvrdo vařená vejce oloupeme a nakrájíme na kostičky. (Vejce vaříme 9 minut.)

2

V míse vyšleháme žervé sýr s Majonézou Hellmann's Light, přimícháme do ní všechny pokrájené suroviny, dochutíme solí, pepřem a podáváme.

Poznámka

Tuto pomazánku jíme lžičkou jako salát. Příloha: celozrnné dalamánky, rohlíky a pod.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept