Jednoduchý recept

Pikantní jablkovo-mrkvová pasta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (33%)
ID receptu: 62968
Kategorie: Pomazánky

Ingredience

2 polévková lžíce Čerstvý přírodní sýr
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
0,5 ks Jablka
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř cayenský
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
6 krajíc Chléb celozrnný pšenično-žitný

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 402kJ
19% Sacharidy 67 g
4% Tuky 3 g
6% Sodík 130 mg
18% Bílkoviny 10 g

Pikantní jablkovo-mrkvová pasta postup přípravy receptu:

1

Metličkami vymícháme čerstvý sýr do krému. Omyjeme mrkev a jablko a nastrouháme do sýrové hmoty. Dochutíme solí, středně ostrou hořčicí, pepřem, cayenským pepřem a citronovou šťávou.

2

Namažeme na chleba a posypeme pažitkou.

Poznámka

Množství surovin v tomto receptu je na 6 krajíců chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept