Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (33%)
ID receptu: 62999
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

10 ml Balsamico ocet
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
200 g Okurka salátová
10 ml Olej olivový extra panenský
80 g Paprika červená
80 g Paprika žlutá
2 špetka Pažitka
8 špetka Petržel - nať
6 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tabasco
0,8 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 159 kcal
Kilojoule 663kJ
7% Sacharidy 25 g
8% Tuky 6 g
22% Sodík 433 mg
8% Bílkoviny 5 g

Gazpacho 1 postup přípravy receptu:

1

Omyjeme zeleninu a bylinky, po okapání očistíme nebo oloupeme, nakrájíme na malé kousky.

2

Dvě třetiny přísad důkladně rozmixujeme v mixéru. Postupně přiléváme ledovou vodu až do chvíle, kdy dosáhneme požadované konzistence. Důkladně ochutíme balsamikovým octem, olejem z oliv lisovaných zastudena, solí a tabascem.

3

Polévku dáme do lednice a chladíme 1 - 2 hodiny.

4

Na talíři ozdobíme zbývající nerozmixovanou zeleninou a bylinkami.

Poznámka

K polévce jsou vhodné česnekové krutonky, nebo opečený celozrnný chléb nakrájený na kostičky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept