Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 63003

Ingredience

1 ks Cibule
2 kávová lžička Hořčice
30 g Klíčky fazole Mungo Bonduelle
0,5 kávová lžička Majoránka
10 g Mouka pšeničná celozrnná
20 g Okurka salátová
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 kávová lžička Protlak rajčatový
20 g Rajčata
10 g Salát ledový
4 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
120 ml Vývar zeleninový
2 ks celozrnna houska
1 stroužek Česnek
30 ml řepkový olej
100 g Šrot ječný

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 990 kcal
Kilojoule 4 142kJ
21% Sacharidy 77 g
36% Tuky 27 g
55% Sodík 1 g
44% Bílkoviny 25 g

Fitnessburger postup přípravy receptu:

1

Oloupeme a najemno nasekáme česnek a cibuli. Podusíme na řepném oleji. Přidáme zelený šrot, osmagneme a zalijeme zeleninovým vývarem. Odstavíme z plotny a v zakrytém hrnci necháme asi 20 minut nabobtnat. Po nabobtnání dáme obilnou kaši do mísy a necháme zchladit.

2

Čtyři lžíce parmezánu, vejce a koření promícháme, navlhčenýma rukama vytvarujeme dva karbanátky.

3

Rozpálíme zbytek oleje a karbanátky na něm opečeme.

4

Rozkrojíme dvě celozrnné housky a potřeme je rajčatovým protlakem. Na potřené housky položíme list ledového salátu, plátky rajčat a okurky. Opečené karbanátky potřeme středně ostrou hořčicí a položíme je na obložené housky. Zasypeme klíčky a přiložíme druhou půlku housek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept