Jednoduchý recept

Plněný vepřový řízek hermelínem a šunkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 63015

Ingredience

30 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 ml Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
30 g Strouhanka
40 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
2 ks Vepřová kotleta s kostí
40 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 878kJ
5% Sacharidy 20 g
47% Tuky 35 g
27% Sodík 531 mg
25% Bílkoviny 14 g

Plněný vepřový řízek hermelínem a šunkou postup přípravy receptu:

1

Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran.

2

Hermelín a šunku nakrájíme na kostičky, vmícháme nasekanou petrželku a směs dáme na kotletu.

3

Kotletu zahneme jakoby na půl a okraje naklepeme, aby se spojily a směs nevytekla.

4

Nyní kotlety opatrně obalíme v trojobalu a usmažíme na oleji dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept