Jednoduchý recept

Bramborový salát jako hlavní chod

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 63018
Kategorie: Brambory

Ingredience

300 g Brambory
1 kávová lžička Pepř bílý
3 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Rajčata Cherry
1 ks Šalotka
1 kávová lžička Sůl
100 g Uzené maso vařené
2 ks Vejce slepičí
100 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 622kJ
10% Sacharidy 37 g
60% Tuky 45 g
27% Sodík 542 mg
31% Bílkoviny 17 g

Bramborový salát jako hlavní chod postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme ve slupce. Vejce uvaříme natvrdo a vše necháme vychladnout.

2

Brambory nakrájíme na kousky, přidáme přepůlená rajčata a vejce nakrájené na kostičky. Přidáme nasekanou petrželku, šalotku a uzené maso na kostičky.

3

Podáváme osolené, opepřeme se zakysanou smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept