Jednoduchý recept

Jablkovo-hruškový jogurt

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (33%)
ID receptu: 63032
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

10 ml Citronová šťáva
1 ks Hrušky
1 ks Jablka
300 g Jogurt nízkotučný
10 g Lněné semínko
1 kávová lžička Sacharin

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 205 kcal
Kilojoule 859kJ
9% Sacharidy 34 g
6% Tuky 5 g
6% Sodík 112 mg
17% Bílkoviny 9 g

Jablkovo-hruškový jogurt postup přípravy receptu:

1

Na pánvi bez tuku opražíme lněná semínka.

2

Omyjeme ovoce, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na malé kousky. Ihned zakapeme citronovou šťávou, aby ovoce nezhnědlo.

3

Sladidlem nebo cukrem osladíme nízkotučný jogurt dle chuti, vmícháme vychlazená lněná semínka a a promícháme s kousky ovoce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept