Jednoduchý recept

Česneková zahuštěná omáčka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 6304
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

50 g Česnek
1 ks Cibule
1 l Hovězí vývar základní
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 špetka Pepř černý mletý
80 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 188kJ
5% Sacharidy 18 g
27% Tuky 20 g
43% Sodík 862 mg
14% Bílkoviny 8 g

Česneková zahuštěná omáčka postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme nadrobno cibuli a osmahneme s poloviční dávkou česneku na rozpáleném sádle, přidáme mouku a zhotovíme světlou jíšku.

2

Jíšku zalijeme vývarem, uvedeme do varu, přidáme pepř a necháme vařit asi 30 minut, občas zamícháme.

3

Do provařené omáčky dáme zbytek česneku utřeného se solí a krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept