Jednoduchý recept

Celozrnná bagetka s tuňákem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 63054
Kategorie: Pomazánky

Ingredience

2 ks Bageta
Krém
0,5 kávová lžička Citrónová šťáva
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
3 polévková lžíce Máslo pomazánkové
2 špetka Sůl
80 g Tuňák drcený ve vlastní šťávě
Obloha
0,5 ks Mozzarella
2 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rajčata
0,3 ks Salát římský

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 924 kcal
Kilojoule 3 866kJ
41% Sacharidy 146 g
29% Tuky 21 g
101% Sodík 2 g
66% Bílkoviny 37 g

Celozrnná bagetka s tuňákem postup přípravy receptu:

1

V misce vymícháme konzervovaného tuňáka s pomazánkovým máslem, hořčicí a solí a pár kapkami citrónové šťávy na hladký krém. Omyjeme a osušíme 1 rajče, rozkrájíme ho na 4 plátky. Omyjeme listy salátu, vodu setřepeme, z mozzarelly nakrájíme 2 plátky, silné 5-7mm.

2

Celozrnné bagetky (1ks přibližně 60g) rozpůlíme a potřeme všechny poloviny pomazánkou. Pak na spodní poloviny položíme 1-2 listy salátu, 1 plátek mozzarelly, 2 plátky z rajčete, které ochutíme pepřem. Na rajčata zas položíme 2 listy salátu a zakryjeme je potřenými polovinami bagetky. Dobrou chuť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept