Jednoduchý recept

Rosso salát s tuňákem, vejcem a cherry rajčátky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 24 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 9 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 63055

Ingredience

0,5 ks Cibulka jarní
4 ks Rajčata Cherry
0,5 ks Salát Rosso
1 ks Vejce slepičí
Ochucený tuňák
0,5 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
1 ks Okurky Znojmia
1 špetka Pepř bílý
1 špetka Sůl
80 g Tuňák drcený ve vlastní šťávě

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 224 kcal
Kilojoule 937kJ
2% Sacharidy 9 g
10% Tuky 7 g
20% Sodík 392 mg
55% Bílkoviny 31 g

Rosso salát s tuňákem, vejcem a cherry rajčátky postup přípravy receptu:

1

Omyjeme listy z 1/2 malého hlávkového salátu. Omytá cherry rajčata rozpůlíme. Z konzervovaného hrášku si odebereme a scedíme 1 lžíci hrášku. Jednu malou sladkokyselou okurku nakrájíme na malé kostičky. Očistíme malou jarní cibulku a pokrájíme ji na tenké kroužky. Natvrdo uvařené vajíčko rozkrájíme na čtvrtky.

2

Tuňáka ve vlastní šťávě (např. zn. Isabel) dáme do misky. Přidáme k němu hrášek, okurku, 1/2 cibulky a vše promícháme. Podle chuti dosolíme nebo opepříme.

3

Na talíř ozdobně poklademe listy salátu, doprostřed dáme ochuceného tuňáka, okolo ozdobně poklademe cherry rajčata, čtvrtky vajec, posypeme zbytkem cibulky a podáváme.

Poznámka

Vajíčko natvrdo vaříme 9 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept