Jednoduchý recept

Šimlena z Opavska a Hlučínska

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 6306

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
5 dl Mléko polotučné
3 polévková lžíce Povidla švestková
2 špetka Skořice mletá
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 112 kcal
Kilojoule 467kJ
5% Sacharidy 19 g
3% Tuky 3 g
3% Sodík 58 mg
8% Bílkoviny 4 g

Šimlena z Opavska a Hlučínska postup přípravy receptu:

1

Důkladně rozmícháme povidla s mlékem.

2

Ochutíme solí, cukrem a skořicí.

3

Tato omáčka se nevaří a lije se studená na teplé knedlíky nebo halušky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
j.kotala@centrum.cz
Šimlena z Opavska a Hlučínska
Znám ji již od dítěte a je velmi hutná hlavně v létě a parných dnech, kdy je ještě vyhlazená v lednici a jím ji samostatnou :-)

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept