Jednoduchý recept

Telecí játra na malinovém octě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63069
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Bobkový list
1 ks Cibule
100 g Játra telecí
1 polévková lžíce Ocet malinový
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Šalotka
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený
1 kávová lžička Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 404kJ
12% Sacharidy 42 g
11% Tuky 8 g
24% Sodík 490 mg
45% Bílkoviny 25 g

Telecí játra na malinovém octě postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, na tenká kolečka nakrájenou cibuli osmahneme zvolna na pánvi s nepřilnavým povrchem. Odstavíme z plotny.

2

Na kousky nakrájená telecí játra vložíme na pánev lehce potřenou olejem a restujeme je asi 4 minuty z každé strany. Osolíme, opepříme a pod pokličkou játra necháme stranou, aby nevychladla.

3

Na stejné pánvi necháme zvolna zesklovatět nadrobno nakrájenou šalotku. Přidáme malinový ocet, tymián, bobkový list a za stálého míchání povaříme 2 minuty.

4

Potom do pánve vrátíme játra a v omáčce je prohřejeme.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept