Jednoduchý recept

Treska s kari

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63072
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
4 ks Chilli paprička sušená
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Kmín římský
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 kávová lžička Kurkuma
1 kávová lžička Olej rostlinný
4 ks Paprička rocotillo
2 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
700 g Treska filety
4 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 152 kcal
Kilojoule 634kJ
9% Sacharidy 31 g
4% Tuky 3 g
12% Sodík 231 mg
9% Bílkoviny 5 g

Treska s kari postup přípravy receptu:

1

Tresčí maso nakrájíme na kousky.

2

Oloupanou cibuli a česnek jemně nasekáme, papričky nakrájíme na kolečka a zeleninu osmahneme v kastrolu s nepřilnavým povrchem lehce potřeným olejem.

3

Přidáme koření a restujeme 5 minut. Potom přidáme nadrobno nakrájená rajčata, přilijeme vodu a citronovou šťávu. Přivedeme k varu, zmírníme oheň a pod pokličkou zvolna povaříme 15 minut.

4

Nakonec přidáme tresčí maso, osolíme, opepříme a zvolna povaříme ještě 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept