Jednoduchý recept

Treska s bylinkami II

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63073
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
4 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Paprika červená
2 špetka Pepř černý mletý
1 ks Šalotka
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska filety

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 55 kcal
Kilojoule 230kJ
3% Sacharidy 13 g
0% Tuky 0 g
11% Sodík 218 mg
4% Bílkoviny 2 g

Treska s bylinkami II postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli a šalotku nadrobno nakrájíme a smícháme s nasekanými bylinkami.

2

Filety z tresky rozdělíme na 4 čtverce alobalu. Maso osolíme, opepříme a na každý filet položíme čtvrtku očištěné papriky, posypeme vrstvou bylinek s cibulí a šalotkou a přidáme pálivou papričku. Zakapeme citronovou šťávou a balíčky dobře uzavřeme.

3

Pečeme na plechu v troubě vyhřáté na 210°C asi 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept