Jednoduchý recept

Kalmary po provensálsku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63074
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bylinky sušené svazek
2 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
500 g Kalmary
1 kávová lžička Olej rostlinný
1 ks Paprikové lusky čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata loupaná celá
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 27 kcal
Kilojoule 112kJ
1% Sacharidy 5 g
1% Tuky 1 g
10% Sodík 196 mg
1% Bílkoviny 1 g

Kalmary po provensálsku postup přípravy receptu:

1

V pánvi potřené olejem osmahneme oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli. Přidáme konzervovaná nakrájená rajčata, papriku nakrájenou na kostky, na plátky nakrájený česnek, svazek sušených bylinek, nadrcenou papričku, sůl a pepř. Vše vaříme pod pokličkou zvolna asi 10 minut.

2

Kalmary omyjeme, očistíme a přidáme do omáčky. Zvolna vaříme pod pokličkou ještě 45 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept