Šlehané žervé s paprikou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Šlehané žervé s paprikou
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 63127 |
Ingredience
50 g | Chléb pšeničný (bílý) |
5 g | Cibulka jarní |
50 g | Paprika červená |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
1 špetka | Sůl |
60 g | Žervé |
Nutriční hodnoty jedné porce
15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 204kJ
9% Sacharidy 32 g
19% Tuky 14 g
29% Sodík 577 mg
16% Bílkoviny 9 g
Uhlovodany | 32g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 202,0mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 2g |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 72,2mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chléb pšeničný (bílý), Cibulka jarní, Paprika červená, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Petržel - nať, Žervé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Šlehané žervé s paprikou postup přípravy receptu:
1 | V misce našleháme žervé s nasekanou cibulkou, nasekanou petrželkou a s očištěnou, nadrobno nakrájenou paprikou. Mírně osolíme a vše ještě promícháme. |
2 | Pomazánku podáváme na chlebu. |