Jednoduchý recept

Tataráček z krevet

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63130
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Kopr čerstvý
250 g Krevety tygří - loupané
6 polévková lžíce Majonéza light
2 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 222 kcal
Kilojoule 928kJ
2% Sacharidy 6 g
21% Tuky 16 g
15% Sodík 290 mg
52% Bílkoviny 29 g

Tataráček z krevet postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme majonézu s nasekaným koprem.

2

Předem uvařené, vyloupané krevety nakrájíme na větší kousky, přidáme do majonézy a přisypeme mletou papriku. Vše promícháme a mírně opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept