Bageta s játrovou paštikou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 5 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bageta s játrovou paštikou
Celkový čas: | 5 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 63154 |
Ingredience
45 g | Bageta celozrnná |
30 g | Paštika játrová kuřecí |
20 g | Sýr Eidam cihla 30% |
Nutriční hodnoty jedné porce
6% Kalorie 113 kcal
Kilojoule 472kJ
1% Sacharidy 2 g
9% Tuky 7 g
6% Sodík 116 mg
18% Bílkoviny 10 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 117,3mg |
Draslík | 28,5mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 217,2mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,0mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paštika játrová kuřecí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Sýr Eidam cihla 30% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Bageta celozrnná nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Bageta s játrovou paštikou postup přípravy receptu:
1 | Celozrnnou bagetu podélně rozkrojíme a potřeme drůbeží játrovou paštikou. Přidáme plátek sýru. |