Jednoduchý recept

Zeleninové lečo s bílky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 63163

Ingredience

50 g Chléb pšeničný (bílý)
20 g Cibule
5 g Olej rostlinný
150 g Paprika zelená
100 g Rajčata
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 110kJ
11% Sacharidy 39 g
9% Tuky 7 g
24% Sodík 484 mg
27% Bílkoviny 15 g

Zeleninové lečo s bílky postup přípravy receptu:

1

V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku a chvíli podusíme.

2

Potom přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata a když se tekutina vyvaří, vmícháme vaječné bílky a necháme je srazit.

3

Zeleninové lečo podáváme s čerstvým chlebem jako teplou snídani.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept