Jednoduchý recept

Hlávkový salát s jablky a ředkvičkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63199
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

50 g Jablka
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Ředkvička
1 ks Salát hlávkový
1 špetka Stolní sladidlo Sladký polibek
1 špetka Sůl
3 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 78 kcal
Kilojoule 326kJ
4% Sacharidy 16 g
1% Tuky 1 g
14% Sodík 273 mg
6% Bílkoviny 4 g

Hlávkový salát s jablky a ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

Zeleninu a ovoce omyjeme a osušíme. Hlávkový salát nakrájíme na nudličky, ředkvičky na plátky a jablko nahrubo nastrouháme. Vše přendáme do salátové mísy.

2

V misce smícháme 3 lžíce vody s octem, pepřem, solí a sladidlem. Zálivkou přelijeme salát v míse a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept