Recept

Halibut na řecký způsob

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6322

Ingredience

1 ks Citronová šťáva
1 ks Citrony
4 ks Halibut atlantický
3 polévková lžíce Kopr čerstvý
125 g Majonéza
2 polévková lžíce Máta
1 polévková lžíce Ocet vinný
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
100 g Sýr smetanový 65%
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

102% Kalorie 2,015 kcal
Kilojoule 8 429kJ
2% Sacharidy 6 g
96% Tuky 72 g
51% Sodík 1 g
562% Bílkoviny 316 g

Halibut na řecký způsob postup přípravy receptu:

1

Rajčata rozkrojíme na osminky, naskládáme do zapékací mísy, přelijeme 2 lžícemi oleje, vinným octem a osolíme.

2

Malý pekáček vyložíme pečicím papírem a zlehka potřeme olejem. Vložíme rybí filé kůží dolů, ochutíme solí a pepřem.

3

Rozmícháme smetanový sýr s majonézou, nasekaným koprem, nasekanou mátou, citronovou šťávou a tuto směs rozdělíme na ryby. Na každou přidáme dvě kolečka citronu. Pokapeme zbytkem olivového oleje a pečeme v rozehřáté troubě i s rajčaty cca 15min.

4

Rybu podáváme s rajčaty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept