Jednoduchý recept

Rajčata s Lučinou a šunkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 63247

Ingredience

0,5 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 špetka Pepř bílý
2 polévková lžíce Petržel kudrnka
4 ks Rajčata
2 špetka Sůl
1 stroužek Česnek
100 g Šunka uzená
160 g Lučina

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 677kJ
3% Sacharidy 10 g
46% Tuky 34 g
12% Sodík 242 mg
28% Bílkoviny 16 g

Rajčata s Lučinou a šunkou postup přípravy receptu:

1

4 větší masitá rajčata omyjeme, osušíme a rozkrojíme na poloviny. Dužinu vydlabeme a propasírujeme do misky, tak se zbavíme semínek. Přidáme k nim čerstvou Lučinu, najemno nastrouhanou šunku, prolisovaný stroužek česneku, omytou, nadrobno pokrájenou petrželku kudrnku, sůl a pepř. Vše dobře promícháme a krémem naplníme vydlabaná rajčata. Vložíme je do zapékací misky, kterou jsme si vytřeli olejem a pečeme v předehřáté troubě na 190°C přibližně 15-20 minut.

2

Zapečená rajčata podáváme teplá.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept