Jednoduchý recept

Vepřové kotlety s šalotkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 63257
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
8 ks Šalotka
0,5 kávová lžička Sůl mořská
10 ks Tymián čerstvý
6 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 479 kcal
Kilojoule 2 003kJ
16% Sacharidy 59 g
23% Tuky 18 g
13% Sodík 253 mg
55% Bílkoviny 31 g

Vepřové kotlety s šalotkou postup přípravy receptu:

1

Maso opláchneme a osušíme. Očištěné šalotky nakrájíme najemno.

2

Na 20 g rozpuštěného másla 8 – 10 minut opékáme na silnějším plameni dozlatova za častého míchání šalotku.

3

V další pánvi na zbylém másle prudce opékáme kotlety, po každé straně asi 5 minut. Kotlety osolíme a opepříme hrubě mletým pepřem.

4

Tymián promícháme se šalotkami a podáváme s kotletami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept