Jednoduchý recept

Pstruh obalovaný v pivním těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 63262
Kategorie: Maso

Ingredience

3 polévková lžíce Citronová šťáva
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej rostlinný
1 hrst Petržel - nať
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kg Pstruh
1 hrst Salát Polníček
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,053 kcal
Kilojoule 4 405kJ
11% Sacharidy 39 g
94% Tuky 70 g
13% Sodík 268 mg
109% Bílkoviny 61 g

Pstruh obalovaný v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

Filety ze pstruha opláchneme, osušíme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Petrželku drobně posekáme, polníček opláchneme a necháme okapat, citron omyjeme a rozkrájíme na klínky.

2

Ze zbylé hladké mouky, rozšlehaných vajec a piva umícháme, nejlépe vidličkou, těstíčko. Do něj vmícháme petrželku a citronovou šťávu.

3

V hotovém těstíčku namáčíme pstruha a v rozpáleném oleji smažíme z obou stran dozlatova.

4

Pstruha podáváme s klínky citronu a polníčkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept