Jednoduchý recept

Pstruh na cibuli a paprice

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 63265
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Cibule
0,3 kávová lžička Majoránka
1 kávová lžička Ocet jablečný
3 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Paprika zelená
400 g Pstruh
0,5 kávová lžička Sůl česneková
70 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 447 kcal
Kilojoule 1 872kJ
4% Sacharidy 13 g
32% Tuky 24 g
30% Sodík 606 mg
78% Bílkoviny 44 g

Pstruh na cibuli a paprice postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na klínky. Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Filety ze pstruha opláchneme a osušíme.

2

Na polovině rozpáleného oleje na pánvi smažíme cibuli a papriky do zlatava.

3

Poté zeleninu shrneme ke straně pánve, přilijeme zbylý olej a vložíme pstruha. Pstruha poklademe usmaženou zeleninou a smažíme asi 5 minut. Zeleninu z ryby shrneme, rybu obrátíme, posypeme solí a majoránkou. Přilijeme vývar a ocet a dusíme, až se vývar mírně zredukuje.

Poznámka

Pstruha podáváme s restovanými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept