Jednoduchý recept

Vepřová žebírka pečená s cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6327
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Sůl
750 g Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 421kJ
1% Sacharidy 5 g
23% Tuky 17 g
15% Sodík 299 mg
70% Bílkoviny 39 g

Vepřová žebírka pečená s cibulí postup přípravy receptu:

1

Žebírka očistíme, omyjeme, osolíme a dáme do pekáče. Přidáme k nim rozpůlené cibule, podlijeme naběračkou horkou vodou a pečeme do měkka zhruba tak hodinu.

2

Poté šťávu zahustíme moukou smíchanou s trochou vody, seškrábeme přípečky do šťávy, aby měla hnědou barvu. Chvilku povaříme.

3

Maso nakrájíme na porce a každý ozdobíme kouskem pečené cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept