Jednoduchý recept

Dušený mořský ďas se zelím

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 63294
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
2 ks Mořský ďas
1 kávová lžička Olej sezamový
2 kávová lžička Olej slunečnicový
2 kávová lžička Omáčka sójová
7 g Pepř černý mletý
7 g Sůl mořská
1 kávová lžička Zázvor mletý
300 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 108 kcal
Kilojoule 454kJ
4% Sacharidy 15 g
7% Tuky 5 g
70% Sodík 1 g
6% Bílkoviny 3 g

Dušený mořský ďas se zelím postup přípravy receptu:

1

Chilli papričku nasekáme a posypeme jí filety mořských ďasů. Ty také posypeme zázvorem a osolíme.

2

Zelí nakrouháme a vaříme 5 minut v páře. Poté na něj položíme mořské ďasy a dusíme dalších 5 minut.

3

Oba oleje rozpálíme v pánvi, přidáme na plátky nakrájený česnek a opečeme ho dohněda.

4

Ryby i zelí rozdělíme na talíře, zakápneme sójovou omáčkou a přelijeme česnekovým olejem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept