Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63298
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

200 g Broskve
10 g Mandle loupané
3 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Stolní sladidlo Sladký polibek
3 ks Vaječný bílek slepičí
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 216 kcal
Kilojoule 903kJ
6% Sacharidy 21 g
11% Tuky 9 g
10% Sodík 200 mg
30% Bílkoviny 17 g

Gratinované broskve postup přípravy receptu:

1

Omyté a okapané broskve rozpůlíme, odstraníme pecku a dužinu nakrájíme na plátky.

2

Z bílků ušleháme pevný sníh, do kterého zašleháme 2 lžíce teplé vody a tekuté sladidlo.

3

Teflonovou formičku slabě vymazanou máslem naplníme sněhem a plátky broskví. Povrch posypeme nasekanými mandlemi.

4

Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut. Během pečení formičku přikryjeme alobalem, aby povrch dezertu příliš neztmavl.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept