Jednoduchý recept

Hovězí na zeleném pepři

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63305
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Celer bulvový
40 g Cibule červená
100 g Hovězí kýta
1 špetka Kmín drcený
50 g Mrkev kořen
5 g Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
30 g Rýže neloupaná (Natural)
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
0,5 kávová lžička Zelený pepř ve slaném nálevu

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 396 kcal
Kilojoule 1 655kJ
9% Sacharidy 34 g
22% Tuky 16 g
46% Sodík 915 mg
48% Bílkoviny 27 g

Hovězí na zeleném pepři postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. V kastrolu na rozehřátém oleji maso osmahneme a okmínujeme. Přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, několik zrnek zeleného pepře, podlijeme vodou a dusíme.

2

Když je maso téměř měkké, přidáme očištěnou, nakrájenou mrkev a celer. Vše dusíme doměkka.

3

Rýži natural uvaříme podle návodu na obalu.

4

Hovězí se zeleninou podáváme s vařenou rýží natural, ozdobíme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept