Jednoduchý recept

Mandlové vepřové medailonky s pepřovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63306
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Brambory vařené
50 g Jogurt nízkotučný
1 kávová lžička Kapary sterilované
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 g Mandle plátky
3 g Olej olivový
1 špetka Pepř zelený mletý
80 g Rajčata
100 g Salát hlávkový
0,5 kávová lžička Sůl
90 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 287 kcal
Kilojoule 1 202kJ
9% Sacharidy 31 g
11% Tuky 8 g
61% Sodík 1 g
45% Bílkoviny 25 g

Mandlové vepřové medailonky s pepřovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Medailonky nakrájené z panenky osolíme a opepříme. Zprudka je opečeme na pánvi na oleji.

2

Na jiné pánvi nasucho opražíme mandle a medailonky v nich obalíme.

3

Pepřová omáčka: připravíme ji smícháním jogurtu s rajčaty nakrájenými na kostičky a s nasekanými kapary. Omáčku ochutíme solí, zeleným pepřem a nasekaným koprem.

4

Omáčkou přelijeme omytý, na kousky natrhaný salát.

5

Medailonky podáváme s pepřovou omáčkou a vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept