Jednoduchý recept

Hlávkové zelí s jablkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 63338

Ingredience

10 g Cibule
70 g Jablka
1 špetka Kmín drcený
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
1 špetka Stolní sladidlo Sladký polibek
1 špetka Sůl
150 ml Voda pitná
200 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 92 kcal
Kilojoule 385kJ
6% Sacharidy 22 g
1% Tuky 0 g
14% Sodík 276 mg
5% Bílkoviny 3 g

Hlávkové zelí s jablkem postup přípravy receptu:

1

Očištěné hlávkové zelí nakrouháme na tenké nudličky, vsypeme do kastrolu a podlijeme trochou vroucí vody. Přidáme oloupanou, najemno nakrájenou cibuli, kmín, sůl a dusíme pod pokličkou do poloměkka.

2

K podušenému zelí přidáme omyté, nastrouhané jablko a dusíme doměkka.

3

Nakonec zelí okyselíme a osladíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept