Jednoduchý recept

Dušená růžičková kapusta

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63340
Kategorie: Přílohy

Ingredience

150 g Kapusta růžičková
5 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 112 kcal
Kilojoule 470kJ
3% Sacharidy 9 g
6% Tuky 5 g
20% Sodík 408 mg
12% Bílkoviny 7 g

Dušená růžičková kapusta postup přípravy receptu:

1

Omytou růžičkovou kapustu krátce povaříme v osolené vodě a scedíme.

2

Kapustu potom vsypeme do kastrolu na rozehřáté máslo, přidáme 2 lžíce vody a dusíme pod pokličkou doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept