Jednoduchý recept

Dušená kedlubna

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63342
Kategorie: Přílohy

Ingredience

200 g Kedlubna
5 g Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
1 špetka Stolní sladidlo Sladký polibek
1 špetka Sůl
5 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 98 kcal
Kilojoule 410kJ
4% Sacharidy 14 g
6% Tuky 4 g
19% Sodík 371 mg
4% Bílkoviny 2 g

Dušená kedlubna postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, na nudličky nakrájenou kedlubnu vsypeme do kastrolu na rozehřáté máslo. Podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme pod pokličkou, dokud kedlubna nezměkne a tekutina se téměř neodpaří.

2

Podušenou kedlubnu osladíme a vmícháme do ní nasekanou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept