Jednoduchý recept

Dušený pórek s kečupem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63344
Kategorie: Přílohy

Ingredience

0,5 stroužek Česnek
20 g Kečup
5 g Máslo čerstvé
100 g Pórek
1 špetka Sůl
4 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 123 kcal
Kilojoule 516kJ
6% Sacharidy 20 g
6% Tuky 5 g
13% Sodík 254 mg
4% Bílkoviny 2 g

Dušený pórek s kečupem postup přípravy receptu:

1

Očištěný pórek nakrájíme na kolečka, vsypeme do kastrolu s rozehřátým máslem a podlijeme trochou vody. Pod pokličkou dusíme doměkka.

2

K podušenému pórku přidáme kečup, prolisovaný česnek, sůl a vše jen prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept