Jednoduchý recept

Cibule v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63348
Kategorie: Teplé saláty

Ingredience

1 stroužek Česnek
100 g Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
3 g Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 78 kcal
Kilojoule 325kJ
4% Sacharidy 13 g
4% Tuky 3 g
12% Sodík 241 mg
3% Bílkoviny 2 g

Cibule v alobalu postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli rozpůlíme a položíme na dva čtverce alobalu potřené olejem.

2

Česnek rozetřeme, přidáme nasekanou petrželku, citronovou šťávu, sůl, pepř a mletou sladkou pepriku. Vše promícháme a směs rozdělíme na poloviny cibule. Alobal dobře uzavřeme.

3

Cibuli pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept